Alla inlägg den 12 juli 2013

Av superkvinnor - 12 juli 2013 23:12

Isolde o Ebba är bästisar :) även fast de är så jäkla små (de fyller snart två, med 9 dagars mellan rum) så är de verkligen bästa vänner!
De har inte själva valt att bli kompisar utan "tvingats ihop" sen födseln då jag o Angelina är nära vänner. O barn kommer inte automatiskt överens bara för att mammorna gör det! Men Isolde o Ebba har verkligen funnit varandra o den lyckan som uppstår när dessa små töser träffas går inte att beskriva!
Idag har jag o Mathias passat Ebba ett par timmar då Ebbas mamma o pappa hade fullt upp me bröllop o annat trams (;) o tänk va kul de har haft våra flickor!
Först när Ebba kom vart det lite drama då Isolde låg o sov, men Ebba fann sig fort o lekte så snällt medan vi målade staketet på altanen! Ebba är så lugn o harmonisk om man jämför med vårat lilla yrväder! <3
Efter en stund gick vi o väckte Isolde, som blev ÖVERLYCKLIG över att bästaste vännen va där! De kramades en lång stund innan de gick upp o lekte med kattungarna en stund. Sen smet de ut o raka vägen ut till studsmattan! Det är underbart när två små barn leker så snällt o de skrattar så härligt tillsammans att man blir glad ända in i hjärteroten!
Då Mathias skulle åka till Skärholmen o hämta en låne bil packade vi in oss i bilen o drog iväg! Vi passade även på att gå på hööks o shoppa ridskor till mig o liten välkomst present till min Islandshäst som kommer på måndag :) Isolde o Ebba provade varenda ridhjälm o ridstövel de hittade o matade skylt-hästen men låssas mat ha ha ha!
Sen gick vi på Ikea o shoppade lite små saker o avslutade med korv! Kan säga att dessa två små flickor charmade hela jäkla Skärholmen! De är ju så söta där de går hand i hand o oupphörligen pratar med varandra!

Tack Tobbe o Angelina för att vi fick låna Ebba idag! Tjejorna har haft SÅ trevligt! <3 <3 <3

/Idige

Av superkvinnor - 12 juli 2013 15:49

Igår åkte jag hem till Bea för att umgås lite å för att provsminka innan bröllopet som typ är om en vecka! Börjar få lite smått panik nu eftersom det fortfarande är 100 saker att göra känns det som. Å när jag har saker å ting under kontroll så påminner någon om ytterligare nått som jag inte tänkt på..

Bea gjorde iaf så att jag kände mig sååå himla fin! Kände mig som en prinsessa.
Vanligtvis har jag ju jätte ljusa ögonbryn men hon fixade så de såg jättefina ut. Dessutom fick jag testa lösögonfransar för första gången. Det va lite konstigt i början men jag vande mig ganska snabbt. Tack igen söta Bea för att du gjorde mig så fin! <3

Idag har jag varit hos mammas kompis Eva-Catrin å pratat om blommor till bukett å dekorationer. Det kommer bli sååå bra :D

/Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards