Alla inlägg den 24 september 2012

Av superkvinnor - 24 september 2012 21:28

Sitter på tåget hem från stan. Har träffat min mamma å lillebror :D

Först tog vi en liten snabbfika i kungshallen för att stilla min hunger lite. Dom andra var inte hungriga så vi bestämde att vänta med middagen lite. Sen gick vi marions och spelade bowling och drack lite öl, vin å cola light. Efter att jag vunnit över dem (fast mamma tycker hon vann för att hon fick strike först) så hade vi arbetat upp lite aptit så vi gick på en mongolisk restaurang precis i närheten. Där åt vi alla alldeles för mycket mat så vi inte ens orkade äta nån efterrätt. Å vi är riktiga gottegrisar i min familj så det brukar alltid finnas plats för smask, men inte idag. Supergott va det!

Jag önskar det fanns mer tid att träffas oftare för jag saknar min mamma å lillebror. Speciellt min lillebror som har bott med mig i typ tre år innan han flyttade tillbaks till åkersberga! Det känns ofta väldigt tomt hemma sen han flyttade. Om jag kunde skulle jag flytta Västerhaninge så det låg bredvid åkersberga. Då kunde vi träffas mycket mer. Då skulle jag vara superlycklig! Tyvärr är det ju bara önskedrömmar :(

Som tur är så ska min lillebror komma hem till mig redan på fredag igen å sen åker vi till Turkiet ihop den 13 september! Längtar såååå mycket!

Tack för idag alla människor! ;)
//Angelina

Av superkvinnor - 24 september 2012 10:59

Har precis kommit ur duschen. Har varit å tränat på gymmet. Bröst, triceps, mage å 30min på crosstrainer! Slutkörd! Känner mig sjukt nöjd över mig själv! Å det är inte ofta jag känner så.

Igår va jag oxå på gymmet å körde rygg och biceps + 30min crosstrainern :D

Det har varit lite segt med träningen för min del på sistone. Har haft alldeles för mycket ursäkter, men dom ska raderas bort ur mitt liv nu. Mer göra, mindre ursäkter!

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards