Alla inlägg den 23 juni 2013

Av superkvinnor - 23 juni 2013 21:03

Idag har jag å Tobbe varit i Farsta och i Haninge centrum och shoppat. Vi hittade massor av nya fina kläder, både till oss själva och till Ebba.

Ni får lite bilder här på både mina och Tobbes nya kläder. Dock inte alla kläder :p Tobbe ville verkligen vara med på bild haha..

Efter shoppingturen blev det en tripp till svärmors kolonilott där Ebba har varit under dagen. Sen kallade gymmet på mig och ett svettigt boxpass. Sjukt jobbigt med mycket fokus på magen. Men det är ju där man vill förändra sig mest efter man fått barn, eller hur?! ;)

Hoppas ni haft en lika bra dag och helg som jag haft ;)
/Angelina

Av superkvinnor - 23 juni 2013 07:26

Trots att Ebba har varit vaken längre hela helgen så har hon inte sovit längre utan tvärtom. Hon har vaknat klockan sex både idag å igår. Och när man själv varit uppe mycket längre än man brukar så blir man väldigt trött! *jäsp*

Igår skulle Tobbe ge mig sovmorgon genom att gå ner med Ebba. Men vad gör han?! Jo somnar i soffan och Ebba tycker han är tråkig och går upp och väcker mamma :p så det blev inte mycket till sovmorgon tyvärr.

Senare idag blir det lite shopping å träning. Får gå utan Tobbe på boxpasset då Tobbe har stukat foten. Så går det när man kör femkamp på midsommar hehe.

Nu blir det lite frukost så kanske man piggnar till lite. Men en redbull skulle ju inte sitta fel :p

//Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards