Alla inlägg under september 2012

Av superkvinnor - 26 september 2012 16:47

Om man inte är helt frisk och det regnar vill man inte cykla till jobbet. Tur att man kan utföra lite lagertjänst så man fått lite styrka iaf ;) lyfta kartonger gör en varm å man får sig lite gratis styrketräning.

Man kan alltid göra nått fast man inte mår 100% det är bara att hitta din grej.

//Angelina

Av superkvinnor - 24 september 2012 21:28

Sitter på tåget hem från stan. Har träffat min mamma å lillebror :D

Först tog vi en liten snabbfika i kungshallen för att stilla min hunger lite. Dom andra var inte hungriga så vi bestämde att vänta med middagen lite. Sen gick vi marions och spelade bowling och drack lite öl, vin å cola light. Efter att jag vunnit över dem (fast mamma tycker hon vann för att hon fick strike först) så hade vi arbetat upp lite aptit så vi gick på en mongolisk restaurang precis i närheten. Där åt vi alla alldeles för mycket mat så vi inte ens orkade äta nån efterrätt. Å vi är riktiga gottegrisar i min familj så det brukar alltid finnas plats för smask, men inte idag. Supergott va det!

Jag önskar det fanns mer tid att träffas oftare för jag saknar min mamma å lillebror. Speciellt min lillebror som har bott med mig i typ tre år innan han flyttade tillbaks till åkersberga! Det känns ofta väldigt tomt hemma sen han flyttade. Om jag kunde skulle jag flytta Västerhaninge så det låg bredvid åkersberga. Då kunde vi träffas mycket mer. Då skulle jag vara superlycklig! Tyvärr är det ju bara önskedrömmar :(

Som tur är så ska min lillebror komma hem till mig redan på fredag igen å sen åker vi till Turkiet ihop den 13 september! Längtar såååå mycket!

Tack för idag alla människor! ;)
//Angelina

Av superkvinnor - 24 september 2012 10:59

Har precis kommit ur duschen. Har varit å tränat på gymmet. Bröst, triceps, mage å 30min på crosstrainer! Slutkörd! Känner mig sjukt nöjd över mig själv! Å det är inte ofta jag känner så.

Igår va jag oxå på gymmet å körde rygg och biceps + 30min crosstrainern :D

Det har varit lite segt med träningen för min del på sistone. Har haft alldeles för mycket ursäkter, men dom ska raderas bort ur mitt liv nu. Mer göra, mindre ursäkter!

Av superkvinnor - 23 september 2012 14:23

Det här är va det blev på dagens sittning hos Patrik :) jag är jättenöjd, som vanligt! Tack Patrik för idag, o tack Angelina för barnvakteriet! <3

Av superkvinnor - 23 september 2012 07:44

Söndags morgon och jag är nyduschad o virrar runt i lägenheten och letar kläder. Lillkotten sover än vilket är bra då hon ska till Angelina och leka med Ebba om nån timme så jag får lite ego tid!
Jag ska åka till min tatuerare (eller min o min han tatuerar en massa andra människor åxå så klart) och bättra på kroppsmålningen.
Riktigt lyx är det för mig att kunna göra sånt här då jag sällan har barnvakt!
Det beror kanske åxå på att jag är så KRÄSEN när det gäller vem som passar mina barn och jag lämnar inte ut dom till vem som helst. Jag blir tex super nervös när alla barn ska va hos sina pappor, även om det bara handlar om timmar. Litar inte på att NÅGON annan på denna jord kan ta hand om dom lika bra som jag. Helt sjukt, jag är nog fan knäpp för jag har så svårt att lita på människor överhuvudtaget (o jo mina vänner i närmsta kretsen jag litar på er så ni behöver inte ta åt er) vad det gäller allt, förutom min pappa. O det är åxå relaterat till dagens sittning hos Patrik, ni ska få se sen va det blev!
Ha en härlig söndags förmiddag därute i höstrusket!
// Idige

Av superkvinnor - 22 september 2012 20:41

Dipp förstör chipsen! Så är för fan inte dipp! Punkt! / Idige

Av superkvinnor - 21 september 2012 19:28

Just nu ska jag ha tjejkväll med mig själv. Tobbe är på väg till Tyskland å Ebba ligger i sängen. Först blir det det senaste avsnittet av awkward! Yeah! Så himla bra serie där man känner igen sig ganska mycket även om jag inte är tonåring längre :p plus att det är roligt och har snygga killar man kan kolla på ;)

Sen blir det lite tjejfilm (LOL) med rulltårta och cola light!

Efter det blir det sängen å jag hoppas Ebba kan sova någorlunda bra inatt så jag iaf får ett par timmars sömn. Tror det är dom där små tandsingarna som spökar..

Hoppas ni har en mysig helg!
//angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards