Alla inlägg under september 2012

Av superkvinnor - 2 september 2012 20:28

En sak som skrämmer mig är människor med mycket och väldigt välordnade ögonbryn! DET är läskigt! // Idige

Av superkvinnor - 2 september 2012 20:05

Ha rätt musik när du tränar!

När du tränar är det viktigt att du har rätt musik. Du kanske behöver lite "argare" musik när du gymmar tex, eller mer fartfylld musik när du springer/cyklar så du sätter fart på benen. Se till att ha musik som du tänder till lite av! Sen kan du ha en helt annan musik som du lyssnar till vardags.

Av superkvinnor - 1 september 2012 20:32

Varför är allt gjort i big Size?

Visst är det bra att kunna köpa saker i storpack för att spara pengar och så, men varför gör man inte mer saker i små förpackningar? I det stress samhället vi bor i så borde det göras mindre förpackningar för att lätt kunna ta med sig. Dessutom är det bättre för att inte behöva äta så mycket.

Om ni är som mig så äter ni mer än vad ni vill/behöver bara för att det finns. Och ibland när man är lite sugen på något så finns det bara stora förpackningar. Varför inte satsa på mer mindre saker.

Varför inte satsa på kvalitet istället för kvantitet?

Allt handlar om hur mycket jag kan få för så lite pengar som möjlighet!

Men allt onyttigt borde inte finnas i storpack. Du tycker oftast bara några stycken godisar är gott, men sen äter du för att det finns. En del som har karaktär kan ju stoppa undan godiset och ta fram det nån annan dag, men jag tillhör inte dom. Så om jag är sugen på chips varför ska det va så svårt att hitta små påsar? Det är inte många affärer som har det. Däremot har dom big Size eller "köp den här påsen så får du 30% extra". Jag blir så trött på det! Inte konstigt att fetman ökar.

Tänk om andra saker kunde komma i storpack istället. 3-pack skor kanske, eller "köp den här tröjan så får du 30% extra tyg du kan använda efter du ätit din 500g påse chips".

Ja det här var mina tankar så här på lördagskvällen :p

//"normal Size" Angie ;)

Av superkvinnor - 1 september 2012 19:04

Igår (innan jag o Angelina fyllande till o betedde oss som två fulla 14 åringar) tränade vi rygg o axlar. De såg ut så här! Hela passet är inte med på bilden men så här snygga är vi när vi träna! :)
// Idige

Av superkvinnor - 1 september 2012 19:00

Igår (innan jag o Angelina fyllande till o betedde oss som två fulla 14 åringar) tränade vi rygg o axlar. De såg ut så här! Hela passet är inte med på bilden men så här snygga är vi när vi träna! :)
// Idige

Av superkvinnor - 1 september 2012 17:27

Släpp loss!

Det är okej att ibland festa loss och glömma att man är en ansvarsfull mamma. Man måste bara få släppa allt å rensa huvudet. Och ha inte ångest dagen efter för att du betedde dig som en fjortis! Alla har vi våra stunder ;)

:/

Av superkvinnor - 1 september 2012 08:13

Man ska inte va full // Idige

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards