Alla inlägg under september 2012

Av superkvinnor - 7 september 2012 07:05

Ibland undrar jag om killar å tjejer verkligen kommer från samma planet?!

Det kan kännas ibland som om killar inte tänker på samma sätt som oss tjejer över huvud taget. Vi tjejer försöker alltid se till att räkna in alla inblandade och försöker göra så att det blir bra för alla som är inblandade. Det är nog därför vi tjejer kan verka lite tankspridda å smått korkade då vi måste tänka på att lite längre. Vi vill se hela bilden innan vi säger nått.
Killar däremot verkar tänka mer på sig själva å på pengar. Visst är det bra att sätta sig själv först ibland å vi tjejer kanske borde göra det nån gång ibland, men är man en familj kanske man inte kan göra det. Pengar är ju också en väldigt bra sak att ha, men vi tjejer (inte alla) kanske inte offrar så mycket för att skaffa dom.

Ibland när killar och tjejer möter hinder så blir det världens krock! Tjejen blir känslomässig och försöker förstå hur allt blev på det viset när hon hade tänkt på allt å alla. Killen däremot undrar varför han bara inte fick göra som han hade tänkt, för det hade gått så mycket bättre då.

Kanske är det så att tjejer å killar aldrig riktigt kommer förstå varandra, och kanske det är en del av charmen med det andra könet. Att dom kan överraska oss gång på gång, även om några gånger blir det fel. Kanske vem vet?!

//Angie

Av superkvinnor - 7 september 2012 06:23

Gud vad jag älskar min säng o Gud vad jag önskar att jag fick sova 3 timmar till!!
Har inte superbrottom upp idag då jag jobbat kväll men barn ska ändå skickas till skolan, pappa väskor ska packas då de inte är jag som hämtar. Ha en riktigt fin fredag på er!
//Idige

Av superkvinnor - 6 september 2012 07:46

Proteinshake med jordgubbssmak!

Av superkvinnor - 5 september 2012 22:23

Lugn morgon, alla barn på banan hela tiden, inget tjafs, till dagis o skola, till jobbet, hemtjänst, promenad runda, gått hela dan (för jag hittade ingen lånecykel) upp för alla trappor ingen hiss, en MASSA trevliga besök idag, kl 15 möte kl16 stressa och hämta upp 3 hungriga prinsessor (ff fascinerad över min duktiga glada 1 åring som fixar dagis så bra) hem steka pannkakor (kom inte på nåt annat snabbt) lax till mamman, diska, bada barn, hjälpa till med läxa, baka frukost bröd, städa dvs plocka undan dammsuga o moppa tvätta en maskin natta alla barn o vika 100 litet tvätt!
Har just slagit ner röva i soffan och tagit mig en kopp the och provsmakat brödet ned smör o ost och jaaaa det va riktigt gott!
Är slut som artist nu, i morgon är jag ledig, alla barn ska få sova ut lite sen ska jag plåga Angelina på gymmet! Natti Natti!
// Idige

Av superkvinnor - 5 september 2012 19:58

Var bestämd mot ditt barn!

Var bestämd och håll inte på att vela me ditt barn. Då kommer dom veta att du inte riktigt har bestämt dig och kan köra med dig. Det kan verka hårt och ibland känslomässigt jobbigt, men det kommer bli bättre i det långa loppet..

Av superkvinnor - 5 september 2012 07:52

Idag mår man inte på topp men jag kan ju låtsas! ;)

Av superkvinnor - 4 september 2012 21:16

Nyss hemkommen från föräldramöte i klass 1a.
Detta med skola läxläsning och allt annat är helt nytt för mig och det här var det absolut mest intressanta föräldramöte jag har vart på!
Vi har haft den enorma turen att få en helt underbar supertrevlig och verkligt engsgerad ettanfröken!
Vi har gått igenom skolmaterial läxläsning hur vi som föräldrar på bästa sätt kan hjälpa våra barn att lära sig läsa och räkna. jag känner mig lite yr, liten uppläxad ;) och väldigt informerad! Jag älskar folk som kan förklara så jag förstår och idag har har verkligen lärt mig en jäkla massa! Om min dotter var förväntans full att få börja ettan är jag nu ännumer förväntansfull att få va mamman till en ettegluttare! Nu ska här läsas läxor, rabblas rökneramsor och en massa annat roligt!
Fick åxå reda på att de kommer få göra en massa nya roliga saker på fritids åxå vilket verkligen glödhet mig, det har gnisslat lite om fritids och nu när jag har börjat jobba igen är fritids verkligen livsnödvändigt, men det verkar släppa mer och mer och min dotter blir mer o mer bekväm. Älskade unge, du blir stor så fort!
Nu, taggad till tänderna, ska jag kolla på mins älskade Hollywood fruar och sen attack sova, jag är trött nu när jag är hårt arbetande mammi ;) god natt på er!

Av superkvinnor - 4 september 2012 21:13

Läste idag på aftonbladet (wendela) att fler å fler skiljer sig pga att man bråkar om vem som ska göra hushålls sysslorna! Hur sjukt är inte det?!

Det blev värre om den ena partnern var slarvig å slängde kläder omkring sig och inte plockade upp. Jag fick akutsnabbt be Tobbe om att inte funna mig! Jag är ju världens slarver å mina kläder ligger överallt! Han skrattade mest åt mig å sa att han är ju lite slarvig själv, men kanske inte såå slarvig som mig.

Fast när jag tänker efter så bråkar vi aldrig om sånt strunt. Vi gör olika saker. Han städar å tvättar mest, jag tar hand om Ebba och planerar mat och skriver inköpslistor.
Visst ibland så ber han mig göra saker som att plocka upp efter mig å då suckar jag djupt, men gör det snällt. Som tack för att han alltid gör lite mer här hemma så ser jag till att aldrig ha ont i huvudet när vi ska sova ;) hehe. Tjänst och gentjänst liksom. Det är ju så det är i ett förhållande. Man behöver komplettera varandra. Det skulle va himla jobbigt att vi båda va lata å slarviga. Det skulle va jobbigt om ingen av oss kunde planera. Jag tror därför att för lika människor inte kan hålla ihop. Det är iaf vad jag tror.

Jag läste även att flera människor skulle kunnat gett förhållandet en till chans för att det va en töntig sak att bryta upp för, men att det aldrig blev så. Så tänk er för noga innan ni tjafsar om onödiga saker. För många tar säkert förhastade beslut över töntiga saker å ångrar sig sen. Jag tänker iaf aldrig låta det ske! Jag ska se till att jag ger lika mycket som jag tar i mitt förhållande.

//Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards