Alla inlägg den 15 februari 2013

Av superkvinnor - 15 februari 2013 18:04

För ett tag sen så skrev jag om hur allt bara blir större och större, vi likaså :p men nu har nån äntligen tänkt till. Nämligen GB. Vanligtvis har man kanske inte lust att ge ett barn en strutglass men nu kan Ebba oxå få det. Med cornetto mini. Helt perfekt storlek precis som fler saker borde vara.

Glad att nån äntligen tänker lite som mig! :D

Av superkvinnor - 15 februari 2013 16:57

Man blir lite galen av att bara va hemma tycker jag. Det finns ju nämligen inte så mycket annat att göra hemma än att städa! Städa städa städa o plocka efter små barn. Tvätta hänga o vika tvätt. O sortera leksaker. Har rensat hela Ellas rum nu, så om en månad lite drygt är det bara att slänga ner allt i kartonger o flytta dom till vårat nya hem.
Isolde o Ella har bakat negerbollar lagom till Elin slutade skolan o jäääävlar va gott de va :)

Elin sjunger oavbrutet på japanska, Ella tjuter om vartannat o pratar med Morris som har börjat prata om riktigt opassande saker o Isolde går runt o låssas ringer med diverse legobitar eller va hon nu hittar. Ett jäkla dårhus är va detta är!
Tack gode Gud att jag har ett arbete att vila öronen på i vanliga fall o hoppas innerligt att Ella o Isolde mår bättre så vi kan hitta på nåt, man kan nämligen bli knäpp för mindre!

Nu ska jag ut i köket o baka pizza till fredags myset! Får se om det är A-Amigo idag :)

/Idige

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards