Alla inlägg den 17 februari 2013

Av superkvinnor - 17 februari 2013 13:24

Får ett par veckor sen gick lilla pojken (som ser ut som en flicka) Yohio direkt till finalen i Globen (visst gjorde han det?) o han gick även rakt in i min 8 åriga dotters hjärta!
Snälla nån hjälp mig!
Det enda som lyssnas på här hemma nu för tiden är japansk hårdrock!! Jag döööör o mina öron ramlar av! Elin står i timmar framför spegeln o vrålar till hans låtar, varenda vaken minut!
Till slut tröttnade jag o gav henne ett par hörlurar. Det hjälpte noll o inget, med hörlurarna i örona sjunger hon högre än högst, så hela kvarteret inte kan undgå att höra det!
Va faaaan ska jag göra?!
Just nu leker de melodifestivalen alla tre inne på ellas rum. Ella sjunger på påhittad engelska, Isolde sjunger "i ett hus i skogens slut" o Elin är självklart yohio!
Snälla gode Gud, se till att detta får ett slut- alternativt skänk mig ett par öronproppar!


Tänk va härligt de vore om de ville leka nåt tyst, typ bibliotek eller nåt. Eller åtminstonde slutade sjunga, i alla fall för en liten stund!
/ Idige-morsan med tinnitus!

Av superkvinnor - 17 februari 2013 10:04

För några dagar sen började jag med min "PMSmedicin" som jag fick hos gyn sist jag va där å klaga. Sen dess har jag sprungit på toa tusen gånger, gäspat som en galning, sett suddigt, varit yr i huvudet, seg mm. Så igår plockade jag upp den lilla gömda ihopvikta pappret i asken för att kolla vilka biverkningar det fanns. Det var en låååång lista på vanliga biverkningar. Jag började tänka på hur jag va när jag har PMS å de biverkningar jag redan fått på den här korta perioden för att jämföra hur jag mådde. Så med en del tänkande kom jag fram till att PMS:en är lättare att leva med än alla biverkningar. Det känns nämligen inte så kul när min kollega ber om ursäkt för att hennes samtalsämne inte är det roligaste. Iaf trodde hon väl att jag tyckte det när jag gäspar typ 10 gånger på nån minut :p

Så inga mer biverkningar!

//Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards