Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av superkvinnor - 12 augusti 2012 22:16

Vi tjejer behöver sex precis lika mycket som killar. Fast för oss tror jag det handlar mer om närheten än om att få komma till. Iaf så tror jag det. Nu för tiden så pratas det på nått sätt för lite om riktigt sex. Inte prat om porr och sånt sex som visas på tv. För så ser verkligheten inte ut. Verkligheten är svår. Det är inte bara att ha sex med vem som helst och tro att det ska funka. Det bästa sexet blir när man verkligen känner varandra och kan på nått sätt läsa vad den andra tänder på utan att det blir för mycket rutin. Mer sånt sex borde vi tjejer prata om.

Men på nått sätt har det blivit lite tabu för tjejer att diskutera sex. Jag är en sån som kan prata om det mesta med rätt person. Jag och Idige har ett väldigt öppet kompis förhållande där vi kan prata om allt! Det är super skönt att ha nån nära som man inte är rädd för att fråga kanske pinsamma saker. Man ska kunna skratta och ha kul men kunna prata om allvarliga saker. Det är väl det en riktig vän är till för?!

Så vad jag ville säga med det här inlägget va att ta er tid för varandra om ni är i ett förhållande! Bara för att man varit tillsammans länge eller fått barn behöver det inte betyda att sexet försvinner eller blir sista hands valet. Men se till att det blir som du vill ha det! Vi kvinnor brukar för ofta tänka på hur sin partner och glömma sig själv. Vad vill du ha?! Ta det då! Visa vad du vill ha för tyvärr kan inte nån läsa dina tankar. Och skäms absolut inte för det du vill ha.

Glöm inte bort att du är en kvinna med behov ;) hehe

//Angelina

Av superkvinnor - 12 augusti 2012 11:49

Släng vågen!


Gå på känslan. Hur mår du och hur sitter kläderna? Känns det bra kanske det kvittar om du väger något kg extra en för en månad sen. Kvinnor väger olika mycket beroende på vart i menscykeln dom befinner sig och då är det bara dumt att titta vikten, så släng den där ångestfyllda vågen!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards