Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av superkvinnor - 14 augusti 2012 21:16

Just i detta nu borde jag skriva en matlista så vi andra som faktiskt gillar all mat slipper äta korv och bacon varje dag bara för att lillkotten inte äter annat. Men nu vart jag så satans trött att jag inte har nån som helst lust att börja tänka på bra o nyttig o vällagad mat. Är så PRÖPP-MÄTT efter idag. Har dagen till ära bakat blåbärspaj som ALLA gillade ( jag har fruktansvärt dåligt självförtroende när det gäller att bjuda på sånt jag själv har lagat. Bara för att jag gillar det kanske inte andra gör det :/
Sen vart det lite oordning i rutinerna o sen middag så det vart korv o makaroner till 50% av familjen och 50% åt pasta carbonara. Man fick lixom välja mellan dessa två 5 minuters middagar. MEN i morgon har jag bestämt att vi ska äta fisk o filsås o en massa grönsaker. Ska då åxå bjuda på veckans matlista, dax att bli en mer ordentlig mammi igen som gör långkok o serverar nyttig och varierad kost till åtminstone 2 av 3 barn ;) lillkotten får äta sin korvstroganoff o carbonara. NÅNGÅNG tröttnar hon väl?! God natt!

Av superkvinnor - 14 augusti 2012 13:41

Jag är en i mängden när det gäller att ha ont i ryggen. Sen kanske jag sticker ut eftersom jag har en s-formad ryggrad (scolios). Jag har haft en korsett i två år när jag gick i 7:an till 9:an i högstadiet. Det va jätte jobbigt men tack vare det slapp jag att steloperera mig :)

Jag har fortfarande dagar när jag har jätteont i ryggen och det händer att jag knappt kommer ur sängen vissa dagar. Sjukt jobbigt, men det finns något som hjälper. Vet ni vad?
Nej inte smärtstillande! Det funkar en kortare stund det hjälper inte mot själva problemet.

Du måste träna!!
Och du måste träna ryggen och hela bålen. Har du mycket magmuskler så hjälper du till med dom musklerna när ryggen ska jobba. Du behöver inte träna ryggen så hårt, men gör det regelbundet.
Ska du precis börja träna ryggen så börja försiktigt och öka successivt. Startar du för hårt finns det risk att du skadar ryggen och inte kan träna på ett tag vilket bara gör hela situationen sämre.

Imorgon tänkte jag lägga upp ett ryggpass som jag fått från en sjukgymnast. Enkla övningar och det enda man behöver är en pilatesboll på vissa av övningarna..

Så titta in på bloggen imorgon så ska ni få mitt ryggpass! //Angelina ;)

Av superkvinnor - 14 augusti 2012 12:55

Skaffa barnvakt!


Då och då är det okej att skaffa barnvakt och göra något utan barn. Det kan va allt från att träna, gå på bio eller kanske sova. Du är inte en dålig förälder bara för att du tar lite tid för dig själv!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards