Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av superkvinnor - 22 augusti 2012 21:03

Innan man fick barn va sex en väldigt stor del av livet. Men efter Ebba föddes så blev vardagen inte riktigt den samma. Tiden, energin och tankarna fanns inte där längre..

Många mammor kan nog hålla med mig att sexlivet inte blir det samma efter man fått barn. Den första tiden direkt efter förlossningen så finns oftast inte ens sex med på världskartan. Det är endast den där lilla varelsen som får allt man har att ge. Men det är viktigt att inte glömma bort sin partner. Man måste vårda förhållandet. Jag hörde en bra sångtext: the grass is not greener on the other side, its Green where you water it (gräset är inte grönare på andra sidan utan där du vattnar det). Det stämmer så väl. Du måste ta hand om förhållandet för att få det att blomstra och sex är en del av det. För vissa (speciellt killar) är sex en väldigt viktig grej i förhållandet, medans andra bara vill ha närheten. Ibland måste man anstränga sig att göra saker man kanske inte har jättelust att göra. Jag säger dock inte att man ska göra saker man absolut inte vill! Ibland kanske man kan anstränga sig att ta en snabbis med sin partner fast man egentligen skulle vilja sova. Det kanske ger dig sexlusten tillbaka ;) å vem vet då kanske din partner anstränger sig å gör något för dig. För man måste anstränga sig för sitt förhållande för att kunna hålla ihop resten av livet. Hela livet handlar om att ge och att ta, så varför inte ge dig själv en stund ;) hehe

Så ha det skönt där ute!
//Angelina

Av superkvinnor - 22 augusti 2012 20:34

Avslutar dagen med att min 5 åring kommer utstudsande ur sitt rum och med panik i rösten talar om att hon pillat in en pärla i örat. Inte en liten pärlplattepärla heller utan en större göra-halsbands-pärla! O LÅÅÅÅÅNGT in satt den åxå. Så långt att det inte gick att få grepp om den med pincett utan fick lirka ut den med potatisstickan! Som TUR va fick jag till slut ut den! Jäkla unge! Inland blir man fan grå hårig som mamma. Är glad att vi slapp åka till akuten för en pärla i örat.
Varför gör vissa barn så här! O det här är inte sista gången nåt sånt här provas av just det här barnet, tro mig, jag känner den här söta envisa nyfikna jäkla busungen!

//Idige

Av superkvinnor - 22 augusti 2012 13:01

Säg ifrån!

Livet är för kort för att gå och irritera sig på saker, så säg ifrån. Det kan vara små saker eller stora, men känns det fel så måste du säga ifrån. Våga även säga till någon okänd typ om du ser att nån blir dåligt behandlad. Vi i Sverige måste bli bättre på civil kurage!

Så stå på dig! Säg ifrån!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards