Alla inlägg under februari 2013

Av superkvinnor - 13 februari 2013 09:22

Alla har väl sin sak som de ogillar så pass mycket att det är svårt att koncentrera sig på nått annat. Min sak är lök! Mest gul men även rödlök är hemskt. När folk äter det och jag sitter nära eller som igår ska pussa på Tobbe som ätit lök så blir jag så jävla anti. Hela stämningen förstörs. Hur mycket jag än anstränger mig så är det enda jag tänker på.

Hur kul är det å ha vuxenmys när man försöker hålla sig så långt borta från den andras mun som möjligt?!

Ni andra har säkert er grej som ni stör er på som kan förstå hur jag känner. Jag hatar att vara den som säger att han inte får käka lök, men jag står inte ut. Trots att han är snäll och försöker äta andra saker efter, tugga tuggummi eller borsta tänderna så tränger lukten lixom igenom. Så den enda slutsatsen är att lök = moodkiller!

//Angelina

Av superkvinnor - 12 februari 2013 08:30

Igår kväll snodde jag datorn en stund och flydde mig bort i min lilla musikbubbla ;)

Först kollade jag in lite ny musik så jag kunde förnya mina spotify playlistor men sen gick det över till att lyssna på gamla låtar man gillade när man va yngre. Dels lite pojkband måste man ju få in typ westlife, sen kollade jag lite gamla saker på youtube. Lilla melodifestivalen första året haha. "Jag bara undrar när blev du och jag vi" Jenny kommer du ihåg den?!

En massa gamla minnen dök upp vilket är kul :D

//Angelina

Av superkvinnor - 11 februari 2013 19:33

Idag åkte jag å Tobbe till gymmet. På vägen dit frågade han mig om jag hade en träningsplan? Nej det hade jag ju inte så då bestämde han att jag skulle följa efter honom. Vanligtvis så funkar det inte så bra. Jag blir oftast arg på honom för att han säger åt mig vad jag ska göra :p
Idag funkade det bra. Han berättade innan hans plan så jag hade tid att acceptera den hehe.

Först körde vi tjugo minuter på cykeln å han puschade mig att ta i lite extra vilket va bra eftersom jag va lite seg idag. Sen körde vi rygg där han puschade mig lite till. Så det blev ett bra pass idag!

Känner mig nöjd å det är det bästa med att ha tränat. The feeling of satisfaktion :D

Angelina

Av superkvinnor - 11 februari 2013 18:26

Idag va både jag och Mathias lediga så vi tog tillfället i akt att åka till Ikea och beställa det nya köket till vårat nya boende! Nu är det bara 17 dagar tills vi får tillgång till nya huset så det va hög tid att få köket planerat o beställt!

Glada o possessiva tog vi bilen till Ikea o tänkte att vi snabbt o lätt skulle slänga ihop ett kök....där kom problem nr 1. Kök slängs tydligen inte ihop varken fort eller lätt. Redan innan vi fått ordning på måtten på rummet hade Mathias smsat mig (som sprang runt efter Isolde medan han satt o knåpade vid datorn) att vi skulle skita i alltihopa o åka hem. Efter 3 TIMMARS svärande, provande av olika lösningar, en del gnällande o pipande på varandra kom en mycket kunnig man ur Ikeas personal och då jäklar gick det undan! Verkligen super proffsig hjälp och han hade svar på alla våra frågor o lösningar på alla våra problem! KANON! Han ritade också upp den måttbeställda bänkskivan osv så nu är köket beställt!
Vi köpte även Ikeas vitvaror och fläkt och den ugnen vi ville ha skulle utgå så de fick vi köpa med oss hem redan idag....där kom problem nr 2. Nog för att vi har kombi men den va inte riiiiiktigt designad för inbyggnads ugn en fri hängande fläkt modell större, pluss vagn och tre passagerare! Här utbröt ett mindre krig, i min sambos hjärnkontor. Lite lätt asförbannad vart han på den jävla bilen som inte räckte till. O jag blir trött o Isolde skrek o kaoset va ett faktum.
Som tur är, är jag tillsammans med puzzel världsmästaren som är envisare än synden. Han fick in oss alla, ugn vagn o hela helvetet i bilen. Sen sa ingen ett enda ord på hela vägen hem.

Så nu är det bara att vänta på att det ska bli den 8 mars så vi börja skruva :)
Kommer bli så jäkla fint!

/Idige

Av superkvinnor - 10 februari 2013 20:55

Idag hade vi besök av Tobbes syrra, hennes man och deras dotter Molly (ebbas kusin). De kom på eftermiddagen efter dom små hade sovit middag. Barnen röjde. De dansade, sprang runt, hoppade i soffan, hällde festis i soffan, snodde saker från varandra å så vidare. Sånt som barn gör liksom ;)

Vi åt god köttfärssås å spagetti och pratade om allt mellan himmel och jord. Ebba började bli mer å mer grinig ju längre tiden gick å jag trodde hon va trött bara, men det visade sig att hon hade febern stackarn. Hon höll ändå ett gott sken tills dom åkte hem vid sju.

Vi måste börja ses oftare eftersom vi har trevligt och barnen gillar att leka :D

När Ebba hade gått å lagt sig så hade jag en speciell känsla som jag får ibland. Känslan av att något fattas. Eller inte riktigt fattas kanske. Jag känner att jag inte har åstadkommit det jag vill. Fast jag vet inte exakt vad jag vill. Det är väl lite det som är problemet. Sen är ju ett annat problem att jag är ganska segstartad :p

När jag va på kryssning i helgen så blev det ju att man träffade nya människor. En del pratar man ju med lite mer och den första frågan man frågar brukar ju vara: vad sysslar du med då?
Man berättar om sitt jobb och vägen dit med plugg och allt det innebär. Själv så har jag inte en särskilt lång historia. Inget som jag är stolt över att jag har gjort. Förutom Ebba ;) hehe. Jag vill ju känna mig stolt över mig själv och jag vill att Ebba ska vara stolt över sin mamma när hon blir äldre.

Jag önskar att jag hade fler drömmar som jag kunde göra sanna. Mål som jag vill klara. Men det är ju som sagt svårt att klara nått man inte vill klara. Jag kanske skulle försöka våga göra mer saker så kanske jag kommer fram till de där sakerna. Jag måste våga kasta mig in i fler situationer utan att hela tiden tänka på konsekvenserna. Ja ibland kommer det inte gå vägen men det kommer va gånger där jag kommer ta flera steg framåt. Mot mina framtida drömmar..

//Angelina

Av superkvinnor - 9 februari 2013 16:37

Nu sitter ja på pendeln på väg hem från kryssning med mamma, moster och kusin. Superroligt! :D

Vi började med buffé middag där mamma visade vart skåpet skulle stå när det gällde vindrickandet ;)
Efter det blev det ner i hytten för ombyte å lite sminkning sen snabbt upp till fun club för lite redbullvodka och andra goda drinkar. Mycket dans och vrålande blev det ;) och flaxande med våra partysticks :D

Senare öppnade det andra dansgolvet så vi gick dit. Hitta nya vänner som vi dansade med och vissa gjorde även andra saker :p haha.

Vid ca två halv tre tiden hade vi splittrats å jag gick för att leta upp de andra. Efter en Timmes letande och lite dansade gick jag ner till hytten för fjärde gången där min mamma var. Hon hade haft mitt hyttkort så jag kom ju inte ens in i hytten. Hon sa att Mari precis hade gått upp till dansgolvet igen så jag gick dit och fortsatte festandet. Det blev lite mat/chipsletande oxå eftersom jag började bli hungrig.

Vid ca fyra sa vi hejdå till alla nya vänner och gick till hytten. Vi sov till nio och gick sen för att äta lite frukost vid buffén. Vrålhungrig va jag å fick i mig både fil och flingor och två mackor. Efter det blev det taxfree där det inhandlades presenter, alkohol och en massa godis! Ner till hytten en snabbis för att sen börja om igen. Dock sjukt seg idag. Blev redbull efter ett par glas då jag inte pallade mer (klenis som man är).

Nu ska jag hem å mysa med Ebbis och sen däcka i soffan framför mellon.

//Angelina

Av superkvinnor - 9 februari 2013 08:38

Omelette kvarg o the- det är väl vad alla 1 1/5 åringar äter till frukost? :)

Av superkvinnor - 8 februari 2013 12:59

Är trött efter en natt med dålig sömn. Trött i kroppen å huvudet efter ett pilatespass och lite cardio.

Gillar verkligen pilates! :) känns skönt att få ta det lugnt samtidigt som man ger musklerna en omgång. Helt slut i bålen och benen är ömma. Känns riktigt bra!

Efter träningen stack jag hem å duscha å packa iordning inför kryssningen ikväll. Ska bli sååå roligt! Fast det blir nog nån redbull så man orkar med hela natten :p
Det va länge sen jag gjorde nått själv med endast ett tjejgäng.

Får inte glömma ta med mig plåster som jag ska sätta på naveln. Bra mot sjösjuka förstår ni. Ja det kanske är mentalt, men så länge det funkar så är jag nöjd ;D

Ha en trevlig fredag!
//Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards