Alla inlägg under februari 2013

Av superkvinnor - 7 februari 2013 19:29

Idag har jag jobbat ytterligare en 10-19 dag å har hunnit med massor. Jag är trött å min rygg tröttare. Funderar på å ta nått för ryggen när jag kommer hem så jag kan sova ordentligt inatt. Behöver ju va utvilad imorgon då det blir party party ;)
Det blir kryssning med mamma, moster och kusin. Blandade åldrar å de är kul tycker jag :D jag ska nog visa min lilla kusin (som bara är 18) att jag kan festa ordentligt trots att jag har blivit en tråkig mamma som somnar runt nio varje kväll :p hehe.

Ni kanske får nån bild på hur vi hade det ;)

Ska bli sjukt kul iaf! Va länge sen jag va ute. All in lixom :p nej ja har ju mamma med mig som tar hand om mig. Kanske. Haha.

Nu ska jag hem å musa med Tobbe i soffan en stund.

//Angelina

Av superkvinnor - 7 februari 2013 09:27

Vid ca halv tre inatt gick ja upp å gav Ebba välling. Hon va hungrig redan. Hur kan det va så att hon är hungrig på natten när hon har börjat äta som en galning?!
Iaf så fick hon välling å jag gick tillbaka till sängen. Ja vände å vred på mig som jag gjort redan i flera timmar. Tobbe gick på toa å när han kom tillbaka erbjöd han mig massage eftersom han förstod att jag inte kunde sova. Han är ju helt underbar <3
Efter det så kunde jag sova ett par timmar. Ebba vaknade tjugo i sju å eftersom Tobbe fortfarande tog han Ebba å lät mig sova i fyrtio minuter till. Skönt! Han är så himla snäll å omtänksam <3

Tack för inatt och imorse bejbi! ;D

//Angelina

Av superkvinnor - 6 februari 2013 19:23

Är helt slut efter en heldag på jobbet. Har sovit så dåligt inatt pga min rygg. Har inte mitt normala ont utan det här är nått annat. Det gör inte ont när jag rör på mig men när jag sitter å ligger. Nu när jag dessutom har stått hela dagen så är den trött av det oxå.

Skulle behöva införskaffa ett par bättre skor att jobba i men är för snål. Dumsnål kanske med tanke på att det är en investering i sig själv å sitt välmående.

Träning blir det inte igen förens på fredag. Ska iväg på ett till pilatespass och förmodligen få till lite annan träning på det, men det blir ingen 2 timmars träning som igår.

Nu längtar jag hem till soffan och lite god carbonara som Tobbe har gjort.

//Angelina

Av superkvinnor - 5 februari 2013 11:42

Jag kommer precis hem från gymmet och känner mig hur nöjd som helst!

Totalt blev det 50 minuter styrketräning (armar och bröst), 30 minuter cykel och 25 minuter pilatespass.

Styrkan gick super när jag hade gjort en ny spellista för just det ändamålet. Jag ökade i tre övningar! :D bröstpress med hantel 12 kg per hand, två övningar i triceps 20kg och 30kg.

Pilatespasset gick bra. Ska nog gå på det fler gånger för jag är inte så smidig och det tror blir bättre om jag går på det här passet. Bålen kommer stärkas oxå. Nu har jag hittat nya övningar som jag kan göra ;)

För att belöna mig efter träningen köpte jag en powerade ;)

Nu blir det dusch och lunch med lite slapp i soffan innan jag går å hämtar Ebbis.

/Angelina

Av superkvinnor - 4 februari 2013 09:22

Idag vaknade Ebba klockan sju och jag tänkte: varför kan du inte sova en halvtimme till för?!
Jag va trött och min rygg va öm, men gick upp och hämtade henne till min säng. Hon började snacka och snacka och snacka å då kan man ju inte annat än le. Vi gjorde iordning oss och gick ner och gjorde frukost. Två mackor slank ner som ingenting. Så skönt att slippa stressa över hennes matintag. Vi satt och mös en lång stund i soffan innan vi klädde på oss och gick mot dagis. Hela tiden pratar hon och härmar fåglarna och försöker hitta dom nånstans där uppe i träden. Och varje gång hon ser dom blir hon superglad och säger åhhh :)

Väl på dagis är Hanna det första hon ser å hon springer och kramar om henne och skriket Nanna. Hon är ju för söt. Hon springer runt å hoppar som en liten apa tills jag säger att jag ska gå. Då får jag några slängpussar och går sen å leker med de andra barnen.

Nu sitter jag på bussen på väg mot jobbet. Hoppas ryggen håller idag. Är svullen på ena kotan efter gårdagens hemmaträning med övningar på golvet utan matta. Borde kanske investera i en yogamatta. Hade en kund som skulle ta sin frus yogamatta som bilstolsskydd i bilen. Antar att den frun inte använde den så mycket :p hehe.

Är inne på min tredje jobbar dag då jag inte köper nån cola eller redbull på vägen till jobbet. Det är oftast då jag köper det och det har blivit en väldigt dålig vana. Idag var en jobbig dag eftersom jag var tvungen att gå å handla lunch och tanken på att köpa nån liten dricka fanns där hela tiden, men jag höll mig stark. Tänkte på de där höga siffrorna på min affisch. Siffrorna som är pengar. Väldigt mycket pengar som jag gör av med varje år på dricka :/ jag tänkte oxå på de saker jag hellre vill göra med mina pengar. Det hjälpte. Nu måste jag bara hålla det här. Även på dåliga dagar.

//Angelina

Av superkvinnor - 2 februari 2013 20:58

Dagens citat: är dom i Globen eller på friends arena?! Frågar jag Tobbe om mellon. I Karlskrona svarar Tobbe surt. Varför kollar vi inte på transformers när du inte ens har koll?!

Haha nej idag va ingen bra! Och när saker och ting inte är bra så tappar jag fokus. Men det är ju tradition så man måste ju kolla. Tur att danny är sjukt snygg *mums* haha.

Bara en halvtimme kvar nu..

//Angelina

Av superkvinnor - 2 februari 2013 09:36

Har fått ny energi just nu och ska nu kämpa för att bli lite mer fit. Kortet och kontanter lämnade jag hemma så jag inte kan köpa något onyttigt. Köttfärsomelett till lunch med ett extra ägg till mellanmål är nedpackat i väskan. Stegräknare på så jag ser hur mycket jag rör på mig och om jag behöver röra mig mer. Man brukar röra sig lite extra bara för att man vet att den sitter där :p fast det är ju inte direkt nått dåligt.

Idag blir det jobb till fyra och sen hem för att testa ett recept ur Per Morbergs kokbok, potatispurjolökssoppa. Jag har inte ätit det på flera år så det blir nog smaskigt :)

Ni som inte jobbar tycker jag ska passa på att gå ut i solen på en promenad. Det är lite kallt men det kommer vara superskönt sen när ni är klara å kan gå in till värmen.

//Angelina

Av superkvinnor - 1 februari 2013 19:29

Ligger på soffan med lite jetlag o kollar wildkids med mina stora barn som jag inte träffat på två jäkla veckor! Vi ligger alla 3 under värmefilten o jag NJUTER av att få ha dom så nära <3
Ska aldrig mer försöka samarbeta med deras far för det funkar inte, hädan efter får de följa med mig oavsett!
Isolde slocknade på soffan strax efter 18, tätt intill Ella! Hon har kämpat på bra idag trots den långa flygresan i natt. Inte lätt att va 1,5år med hjärnan i fel tidzon,
Ska försöka hålla mig vaken till kl 20, återkommer när jag är piggare :)
/ Idige

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards