Alla inlägg den 4 januari 2013

Av superkvinnor - 4 januari 2013 19:06

Idag åkte vi till simhallen för att ha lite kul i vattnet. Med oss hade vi Tobbes syrra Madde, hennes man Mange och deras dotter Molly som är elva månader äldre än Ebba. Vi åkte till Högdalens badhus. Väldigt barnanpassat badhus måste jag säga. Med en massa små rutschbanor och sprutande vatten mm. Ebba tyckte dock det var lite kallt. Hon är van vid att bada och duscha ganska varmt. Men när hon kom igång fick hon upp värmen lite och hon tyckte det var väldigt kul. En stund gick vi till den stora bassängen där hon fick åka lite flytande krokodil och jag och tobbe turades om att simma lite. Det var skönt att få röra lite på sig efter ha blivit lite stel i kroppen från igårs step pass. Som för övrigt var sjukt jobbigt och roligt, plus att jag bjöd på lite underhållning när jag efter ett par snurrsteg ramlade över brädan. Det var bara att skratta lite och köra vidare.


Efter badet fick barnen lite korv med bröd oc sen åkte vi hem till madde, mange och molly för lite röj (iaf från ebbas sida). Hon lekte med alla mollys leksaker och hade jättekul medans Molly var mest trött och ville titta på pippi. Efter lite god burger king lunch (ja det är onyttigt) så begav vi oss hemåt så ebba kunde få sova lite. Hon somnade direkt i bilen. Vanligtvis kan man inte lyfta ur henne ur bilen så hon kan sova vidare utan hon brukar vakna till så pass mycket att det inte går att få henne att somna om. Men idag gick det och vi alla tre slumra till i soffan tillsammans i en och en halv timme. Skööönt! :)


 

Här är en bild från när Ebba var liten och var i simhallen. Nu har hon ju vuxit en del och behövde inte ha en badstol.



Idag va en superbra dag :D



//Angelina







  



Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards