Alla inlägg den 30 januari 2013

Av superkvinnor - 30 januari 2013 21:59

Äntligen har jag kommit hem efter en 10-21 dag på jobbet! Det har vart en jobbig men samtidigt rolig dag. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag till doktorn med Ebba. Vi kom dit och jag förväntade mig att få vara bestämd och kanske till och med lite arg, men det behövdes inte. Dom förstod problemet och såg till att vi fick hjälp. Nu ska hon dricka ett speciellt pulver som ska hjälpa tarmen med bajset utan att förstöra något eller lämna något kvar i kroppen. Vi fick lite riktlinjer hur vi skulle göra men skulle avgöra mängden efter hur Ebbas mage mår. Känns skönt! Nu ska vi göra det här i minst tre månader å sen så blir det återbesök och ny bedömning. Så nu håller vi tummarna att det här funkar så hon kan börja äta mer mat!

Nu blir det lite dusch med Tobbe innan vi går å sover. Måste ju upp tidigt imorgon eftersom jag har tid hos gyn.

Sov gott där ute!

//Angelina

Av superkvinnor - 30 januari 2013 09:34

Idag är det mycket som händer. Dels har vi väldigt mycket att förbereda på jobbet och sen mitt i allt så ska jag till doktorn med Ebba. Äntligen har vi fått tid för att kolla hennes mage. Nått fel måste det ju vara när ungen knappt äter och konstant är hård i magen. Hon är så förstoppad att hon tillslut kräks upp maten istället. Förut kunde hon äta mycket men just nu så är jag nöjd om hon äter nått alls.

Det är tur att Tobbe är så bestämd som han är för annars hade vi inte fått nån tid. Vårdcentralen skickar oss till sachsska och dom i sin tur säger att vi ska söka oss till vårdcentralen. Efter mycket övertalande från Tobbes sida fick vi en avbokad tid idag. Nu måste jag va hård när jag går dit så dom verkligen gör en ordentlig undersökning. Det är inte min starka sida men jag måste stå upp för Ebba så hon får den hjälp hon behöver. Ni får veta mer vad dom hänt imorgon.

Men nu måste jag koncentrera mig på mitt jobb i några timmar så allt blir klart i tid. Hade en dröm inatt att allt gick åt helvete på jobbet vilket inte är en kul känsla att vakna till när man har förberett något i veckor.

//Angelina

Presentation


Ibland är det svårt att hinna med allt som man vill hinna med. Man vill gärna ha ett bra jobb med en bra lön, men ändå vara en supermamma som hämtar barnen tidigt från skola/dagis, och orkar leka med dom och sedan laga en god och nyttig middag. Sist men i

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Många har en massa nyårslöften, men många bryter dom snabbt. Hur har det gått med dina?
 Håller dom fortfarande
 Höll en månad
 höll inte ens en dag
 hade inga nyårslöften

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards